Ready for take off / Ergens in de lucht tussen Oostenrijk en Nederland in 11-09-2013

Ik had niet vast geslapen, maar bij welke vlucht dan ook, ik haal vaak door. Ik had alles netjes achtergelaten en bij mij (dat dacht ik, het verhaal volgt). Het is ongv. 1/5 uur naar Fluchhafen Innsbruck rijden. We konden goed doorrijden dus dat was mooi meegenomen. Nog wat laatste fijne gesprekken met Esther gevoerd en we waren om 8 uur op het vliegveld. Eenmaal alles uitgeladen te hebben ontbrak het deurtje van Rayo zijn transportbox, HOE DOM! Echt iets voor mij, het is dat mijn hoofd nog aan mijn lichaam zit, anders was het lastig leven soms geweest haha! We hadden nog ¼ uur om het één ander te regelen. Fluchhafen Innsbruck is een klein vliegveld waar zij dus niet zoals op Schiphol Amsterdam een groot assortiment aam transportboxen hebben. Dus ik ging er ook niet vanuit dat zij dat ubberhaubt zouden hebben. Gelukkig kwamen ze bij de balie op het idee om naar de dichtstbijzijnde dierenwinkel in de buurt te rijden. Dat was 10 minuten van het vliegveld, wij hadden zoveel geluk. De winkel ging om 9 uur open (mijn vlucht was om 09:45) en wij liepen erin alsof wij 2 minuten gratis shoppen hadden gekregen haha. And thank god, er was nog 1 transportbox over en die voldeed aan alle eisen en Rayo pasten erin. De box waar ik de heenweg mee kwam was namelijk wel een extra groot formaat. Die box kon voor 30 euro mee terug, alleen zonder hond erin natuurlijk.

We waren weer terug en toen hadden we (althans ik) nog 20 minuten. Rayo moest nog ingeladen worden, mijn tas moest nog gecontroleerd worden etc. Maar goed,  Esther en ik zijn niet de types die snel in de stress schieten. We bleven beiden rustig ondanks een race tegen de klok. Gelukkig werkte alles en iedereen mee, dus ik was de ener laatste die het vliegtuig instapte. Rayo bleef overigens onwijs rustig, terwijl wij zeker wel uitstraalde dat er wat was. We konden daarom beide ook wel lachen om het feit dat hij heel rustig nog even zijn ogen in de auto sloot haha! Ook zijn wij beiden van mening dat alles met een reden gebeurd. Dus de uitspraak ”Alles gebeurt met een reden, en laat dit een hele wijze les zijn. En misschien vond dat gene boven ons het beter als je weer voor een eigen transportbox ging, haha!” is zeker gevallen. Ik kan je zeggen dat was en is het inderdaad! Esther had een engelen geduld, dus heel fijn en lief van haar. Ik ben haar dankbaar voor alles!

DSC_0013

Om 10:00 steeg het vliegtuig en kreeg ik wel weer het vrijheidsgevoel. Het geluksgevoel was wat minder actief. Ik ga iedereen in Oostenrijk gewoon heel erg missen. Maar goed, nog even en het is Januari. En nu zit ik aan de buitenkant van de rijstoelen. Nooit geweten dat je een notebook aan mocht zetten. De tijd gaat er in ieder geval wel sneller door. En wat betreft mijn volgende vlucht, ik heb nog voor vertrek veel lessen gehad en daar ga ik dus wat mee doen. En voor nu, dit was mijn vakantie en mijn verhaal en mijn gedachten en manier van handelen *grijns*

Ik hoop dat ik mensen een beetje heb geïnspireerd, dat je door wat dan ook je dromen echt altijd moet nagaan. Je krijgt er zoveel voor terug heb ik ervaren. En ook al zijn je dromen jaren plannen, je kunt altijd kleine stapjes maken en dingen planten die de weg ernaar toe al makkelijker en bewandelbaar maken. Want zolang je de controle over je eigen leven hebt, kan je er maar het beste er gebruik van maken. Niet iedereen hoeft het eens met jouw keuze te zijn. Maar zolang jij je eigen hart volgt en er gelukkig van wordt kom je al een heel eind.

Advertenties

Over mividaconmimanada

I have a very innovative, sportive, lovable life with my dogs Rayo (7 years) and Vida (4 years)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s