Een shootdag van 16 uur

Ik ben sinds 01:15 klaar met fotoshooten en ik kan je zeggen: modellenwerk is echt hard werken. We gingen om 09:30 weg en begonnen bij het station Keleti. We moesten in alle concepten voor het Europees en Internationaal bedrijf EUrail foto’s hebben. Uiteindelijk komen wij op de folders en tickets te staan, waarvan de uitgave in 2015 is. Dus we worden overal verspreid en gezien.

Boedapest 2015-002

Wat EUrail met name naar voren wilt brengen is natuurlijke foto’s. Dus we hadden ook geen make up of visagie. Gewoon zoals wij zijn. En we moesten positiviteit en blijheid uitstralen. Dus we moesten heel veel glim(lachen). En ik kan je zeggen als je van 10:00 tot 01:15 waarvan 2/3 uur pauze je moet lachen, dat het op den duur gebeurd als een boer met kiespijn. Zo hebben we echt veel gave shoots gehad. Zowel met zijn alle of per tweetal of alleen. We begonnen de ochtend met shooten in de trein. Dat was zeker wel leuk! In Nederland hang je niet met je hoofd uit het raam. Maar hier zijn de treinen zo gemaakt dat dat dus kan. Je moet het durven, maar als je goed oplet gebeurd er niets. Ik hou wel van sensatie! Rond een uur of 13:30 gingen we lunchen. Ik genoot van een vegetarische quiche en een salade en een versgeperste Jud’orange.

Boedapest 2015-005

Daarna gingen we er weer tegen aan en namen we nog een kleine break en gingen toen met een treintje omhoog en het uitzicht daarboven was echt heel mooi! Wat ook leuk is bij deze shoots. Je moet ook selfies maken. Dus dan maak jij de foto en fotograafeert de fotograaf dat je dat doet. En aangezien wij als model zijnde leuk met elkaar omgaan, krijg je vriendschap kliekjes. En je lacht gemaakt en niet gemaakt heel wat af. De fotograaf kan super goed fotograferen dus het effect incl. de omgeving maken het af.

Toen dat erop zat gingen we naar het hotel en moesten wij ons omkleden. Dus om kwart voor 8 gingen we de deur weer uit, want we gingen namelijk het nachtleven van Boedapest in en moesten we gekleder de deur uit. Niet om lekker wild uit te gaan, maar natuurlijk om weer te fotoshooten. Na wat onderhandeling met de eigenaar via zijn medewerker mochten we shooten en konden we dus ook gebruik van stroom maken ivm het apparatuur. We kregen allemaal een cocktail. Dat van mij was alcohol-vrij, want ik drink helemaal geen alcohol en blijf bij een shoot wel bij mijn principes. Dus ik kreeg een limonade drankje met citroen en kiwi. Ik nam er een slokje van en het was mierzoet echt brrr. En dat zit dus vol suikers en E-nummers, iets wat ik niet eet. Ik mocht het gewoon voor de show op de foto gebruiken. En natuurlijk moesten wij weer lachen. Het was inmiddels 21:30 en het werd tijd voor avondeten. Nou ben ik al geen makkelijke eter, dus heel tof vond ik het niet dat we zo laat hadden gegeten. Maar ik had na 17:00 uur niets meer gegeten, dit omdat we van locatie naar locatie gingen en we bezig met shooten waren. Ik had eten mee kunnen nemen, maar niet echt aan gedacht. Anyway, rond half 11 gingen we eten. Wat mij opvalt bij elk restaurant/terras is dat ze echt heel klantvriendelijk en behulpzaam zijn. Je wordt direct geholpen en indien er een miscommunicatie heeft voor gedaan in de bestelling, wordt dat direct hersteld. Meer dan gebruikelijk zal je denken, maar je leeft in een anderen cultuur en je weet niet hoe zij daar handelen en doen. Anyway, na het avondeten liepen we nog een klein halfuurtje door de stad, omdat we nog moesten shooten aan een bar. Na het zoeken hadden we een juiste bar en hadden we daar nog geshoot tot 01:15 De energieloze en niet stralende ogen werden steeds meer zichtbaar op de foto, maar dat is ook niet heel gek. Gelukkig zijn wij alle positief en hadden we uiteindelijk nog de juiste foto weten te krijgen en konden we op huis aan.

Op naar de volgende dag..

Advertenties

Over mividaconmimanada

I have a very innovative, sportive, lovable life with my dogs Rayo (7 years) and Vida (4 years)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s