Weer thuis

Inmiddels ben ik weer in Nederland en had ik bij aankomst geen puf en zin om alweer te gaan schrijven. Ik was natuurlijk weer herenigd met mijn kanjers. Hier later meer over.

Gisteren hadden we alleen nog een shoot in de trein, dus toen we in Wenen waren gearriveerd waren we vrij van fotoshoots. De klant van EUrail nam de trein naar haar bestemming en wij namen de taxi naar de stad en gingen nog even shoppen. Overigens als tourist moet je heel goed oppassen dat ze je niet belazeren. De taxichauffeur vroeg €40′- voor een ritje naar de stad. Ik had het nog afgedongen naar €35′- en ik ben dan wel niet straight maar wel to the point. De man wilde het geld niet missen, dus hij ging akkoord. Echter kwamen wij er op de terug weg achter dat het ritje maar €15′- euro was. Dus wees alert. Anyway, ik had nog wat gekocht in de hippen winkel ”Forever 21” We hadden maar 3 kwartier, want we moesten weer bijtijds op het vliegveld zijn om natuurlijk onze vlucht te halen. Ik merkte dat mijn moeheid eruit kwam. Dit uit zich dan meestal in wat warrigheid en niet meer heel scherp kunnen denken. Dan maak ik gerust opmerkingen/vragen als ”Mijn plaats in het vliegtuig is 16E, maar welke rij dat is weet ik niet.” En ik werd hartelijk toegelachen. Ik heb het simpelweg op zo’n moment niet door hoor haha. Maar goed allemaal kakten we in.

Boedapest 2015-004

Toen iedereen aan boord kon en moest, werd de gate leeg. In mijn team rookt iedereen behalve ik. Dus de meeste waren nog gaan roken (en dat kunnen zij hoor poeh) en we wachten altijd netjes op elkaar. Dus toen 1 van de medewerkers vroeg of er nog mensen moesten komen, kwamen wij lekker fashionbility late. Dat had ook wel weer iets hoor. De meeste zaten bij elkaar en ik zat alleen en in het midden. Er zat een mooie dame uit India naast mij. We raakten aan de praat, aangezien ik de afgelopen dagen veel Engels heb gesproken ging het gesprek prima. Ik weet niets over hun cultuur, dus ik schoot wat vragen af en wilde wat woorden leren. Dus dat schreef zij in haar taal op. Ik vroeg haar echt van alles haha. Zoals: Zing eens iets in jou taal? Kan jij mij wat hand dans moves laten zien? Ze kon er hartelijk om lachen en deed alles. Zij had ook dezelfde interesse, dus we hebben lekker gelachen en gepraat. De vlucht ging hierdoor heel snel en ik ging weer wijzer het vliegtuig uit dan erin. Ik ben van mening dat je iedereen met een reden ontmoet. Wie weet als ik ga toure met de honden kom ik wel in India uit, je weet het maar nooit. Ze zou mij nog gaan maile. En mocht het bij 1 ontmoeting blijven is dat ook goed, maar zoals ik al schreef: Dan is die waardevol geweest.

Eenmaal in de trein, deed het mij echt TE lang. Ik had natuurlijk alles behalve geduld, want ik wilde mijn kanjers zien. Echter is het natuurlijk niet leuk thuis komen, en te horen dat een vriend mijn honden niet meer kon houden en er daardoor een akkevietje is geweest. En nee, dit zegt niet alles over mijn honden, maar wel alles over de energie die er op dat moment was. Want mij is zo iets ongeacht welke situatie nog nooit gebeurd. Energie is alles voor mij en de band met mijn kanjers. Enfin, hij merkte dat de honden mij erg hadden gemist en zoekende naar mij waren. Toen de overdracht was geweest ging ik naar huis en merkte ik direct op dat hun energie niet goed was. Rayo was half enthousiast en had last van zijn artrose en Vida was net zo enthousiast, als wanneer ik voor een uurtje weg ben. Ik ken mijn honden goed en weet wat te doen om ze weer sanang en in het gareel te krijgen.

IMG_5356

Simpelweg door mijn positieve en rustige energie uit te stralen. Dit nemen zij altijd haar fijn over. Ik vond het heerlijk om weer met de honden te slapen. De volgende ochtend bleef ik ook langer in bed dan normaliter. Om even te genieten wat ik had gemist en om de honden warmte en affectie te geven. Daarna lekker met ze gaan wandelen en hun weer mijn leiderschap geven. Iets waar honden heel veel baad bij hebben.

Vanaf volgende week begint het normale leven weer. Ik ga weer naar school toe, want politie worden wordt je niet vanzelf. Ik ga nog geopereerd worden, en er staan veel leuke fotoshoots en figuranten rollen en samenwerkingen op de planning. En ik heb natuurlijk mijn lieve vriendinnen die een groot deel uit mijn leven zijn. Kortom ik ga gewoon door met genieten.

Bedankt voor het lezen. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust! Delen is helen.

Liefs

Advertenties

Over mividaconmimanada

I have a very innovative, sportive, lovable life with my dogs Rayo (7 years) and Vida (4 years)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s