De dag voor vertrek

Het is nu 04:00 en werd ik uit mezelf wakker, ik word altijd bijtijds wakker als ik weet dat ik vroeg de deur uit moet. Ik bleef nog een half uurtje liggen en ging langzaam naar versnelling 4 en 5 werken.

Ik voel mij nu erg rustig, dit omdat ik mijn onzekerheden en gedachtes heb gedeeld met mijn lieve vriendinnen. Delen = helen is mij geleerd, en dat wordt altijd bij mij bevestigd. Ik zet een lekker deep house sound op https://www.youtube.com/watch?v=OXI1yWdwkDo en kijk naar mijn kanjers.

IMG_5605

Zoals ik ze zie liggen, tja dat blijven voor mij geniet momenten. Rayo slaapt op zijn orthopedische bed of kruipt erbij. Ik heb mijn kanjers 1x in de week in bed. Kan iedereen wat van vinden, maar ik vind het gezellig en ben hun aanwezigheid op deze manier gesteld en de volgende dag verschoon ik het bed. Ik ben niet vies van ze, maar een schoon bed is fijn. Enfin zij die mij elke dag wat leren en die nu in standje K.O liggen en niet weten dat ik een paar dagen weg ga. Ik vind het maar wat hoor. Ik heb 1 klein emo momentje gehad, en mengde mij tussen de kanjers, en ik werd op hun manier getroost. Dus die lading was er van de week al uit, en nu ben ik rustig en voelt het ook als een verlichting. Ik wil zonder vreemde emoties straks het huis verlaten. Rayo en Vida zijn heel hooggevoelig. Tegen hun valt er niet te liegen of te poppenkasten. Is ook niet iets wat ik meer in het leven meer doe, dat zuigt energie en ook ik mag emoties tonen, maar ze zijn er simpelweg nu niet en dat is opzicht wel gunstig.

Alles omtrent de honden is geregeld! En dat stelt mij uiteraard gerust. Als ik avonturen als deze heb, mag je best weten dat ik uitspraken doe als ”Als er iets met mij gebeurt, de honden moeten zus en zo terecht.” Ik  ga niet met die instelling aan boord, maar wil wel alles gezegd hebben wat nog kan.

Mijn vlucht is om 10:15 en ik zorg dat ik op tijd ben. En nu is het bijna 5 uur en ga ik straks lekker wandelen met de honden. Dat ga ik de komende dagen ook niet met hen doen, en ik ben er niet vies van en mijn dag start altijd met een wandeling. Dus ga daar zo nog van genieten.

Verder zie erg uit naar de vlucht! Ik vind vliegen onwijs leuk. Het geeft mij het bevrijdingsgevoel. Niemand die mij kent en ik die weer even een stap gaat maken in de goede richting. Ik vlieg altijd met Transavia, maar dit wordt mijn eerste vlucht met KLM en ik ben benieuwd hoe hun klandizie en alles is. Maar dat zal vast wel goed komen.

Liefs

Advertenties

Over mividaconmimanada

I have a very innovative, sportive, lovable life with my dogs Rayo (7 years) and Vida (4 years)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s