Mijn eerste vlucht zonder mijn hond(en)

Hallo allemaal,

Wat mijn vrienden en kennissen en volgers weten, is dat ik ergens volgende week weer ga vliegen. Dit keer niet om een mooie wandelvakantie te maken met Rayo en Vida, maar om te werken. Om precies te zijn modellenwerk. Ik doe dit al jaren, maar sinds dit jaar gaan alle sluizen voor mij open en behaal ik mooie resultaten.

KLM_McDonnell_Douglas_MD-11_PH-KCK_Ingrid_Bergman

Doordat ik door de opdrachtgever en de klant ben benaderd en goedgekeurd (want ja het blijft een vleeskeuring in de modellenwereld), maakt dat ik voor het eerst als internationaal model op pad ga. Ik ga vliegen naar Boedapest (Hongarije) en Wenen (Oostenrijk). Ik was mij na de blijdschap direct ervan bewust dat ik dus helemaal alleen vlieg. Terwijl de reden dat ik ben gaan vliegen is  omdat ik met Rayo naar het buitenland ging om te werken in honden opvangen. Wij hebben nu samen 6 vluchten gehad. Ik weet niet of ik anders zomaar was gaan vliegen. Ik ben niet bang om te vliegen, maar met je hond naar het buitenland vliegen heeft toch wel wat extra’s. Ik vind heel het traject en geregel voordat je hond veilig mee aan boord kan en mag erg leuk om te regelen. Je neemt een grote stap voor je hond. Hij/zij die niet zal weten wat er gaat gebeuren en of die jou nog gaat zien. Ik ben wel van mening dat je een goede band met je hond moet hebben eer je dat gaat doen. En je moet een beetje geluk hebben dat je hond niet vlieg-ziek is of wordt. En mocht het goed gaan, weet je na aankomst dat je niet alleen bent. Want er staat na de vlucht iemand op mij te wachten. Nu wordt dat een keer niet het geval..

IMG_3673

Ik vlieg altijd met Transavia. Dit omdat dit één van de weinige vliegtuigmaatschappij in Nederland is die Amerikaanse Staffords/Pitbull honden mee vervoert. En ik moet zeggen dat hun klandizie en service echt top is. Niets is teveel gevraagd en ik heb nog nooit iets naars ervaren. Dus dit wordt de eerste keer met KLM, de moeder van alle vliegtuigen wat men ook weleens zegt. Enfin, als ik naar het buitenland ga, dan neem ik mijn honden altijd mee! Het voelt veilig, vertrouwd, warm, liefdevol. En ik heb honden genomen om de wereld te verkennen en ze te betrekken in mijn leven. Maar in dit geval zullen lieve vrienden op Rayo en Vida gaan passen. Ik bof daar enorm mee, want het is doordeweeks en men werkt dan natuurlijk. Ik kan mijn honden gelukkig met een gerust hart thuis in Nederland achter laten en mij focussen op de fotoshoots. Dat neemt niet weg dat ik ze niet zal missen en mij afvraag hoe zij het zouden maken. Maar soms moet je iets (gelukkig maar voor een paar dagen) loslaten om verder te kunnen.

Ik heb gevraagd of ik mag vloggen en dingen op beeld mag zetten. Als ik goedkeuring heb gekregen zal ik mijn ervaring delen. Waarom? Omdat sinds ik Rayo heb, ik nog maar 1 dag en 1 nacht zonder hem ben geweest, en dit was ook nog eens bij hoge uitzondering omdat ik toen was geopereerd en in het ziekenhuis lag. Maar nu ik 2 kanjers heb wordt het dus de eerste keer zonder beide. Ik denk dat ik  veel zal leren. Mijn honden zijn altijd de spiegel van mijn gedrag en emotie en dat is zo leerzaam. Nu ben ik onder een team mensen, die natuurlijk ook met veel plezier aan de shoot gaan deelnemen. Maar de blikken, de waakzaam en alertheid, de shakende konten en staarten, en hun liefde en affectie, energie en zo kan ik nog een heel rijtje opnoemen, ontvang ik de komende dagen dan niet. Maar ik ben van mening ”volg je dromen en passies en maak waar wat mogelijk is” En ik heb nu de mogelijkheid gekregen om weer een stap te maken in mijn leven. En ook als is dat een paar dagen zonder Rayo en Vida, ze gaan in gedachten met mij mee. En hun blij hoofden gaan mee in een fotolijstje.

Mocht je wat werk van mij willen zien, kijk gerust op http://www.facebook.com/l.yohanapagina

20140726_162259

Liefs

Advertenties

Over mividaconmimanada

I have a very innovative, sportive, lovable life with my dogs Rayo (7 years) and Vida (4 years)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Mijn eerste vlucht zonder mijn hond(en)

  1. coby zegt:

    Super leuk verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s