Klaar voor onze vakantie

Eindelijk is het 12 Mei, toch wel een dag waar ik naar uit heb gekeken. Ik had gisteren al een groot deel ingepakt, maar moest toch nog het 1 en ander doen. Maar nu is alles echt ingepakt! Ik merkte gelijk op dat ik 2x zoveel mee heb genomen. Maar logisch want ik heb nu 2 honden mee. Vida is al een grote meid, die gisteren een half jaar is geworden. Ik vind het super dat ze gezond is en mee kan.

IMG_0327

De honden begonnen goed door te krijgen dat er vandaag iets gaat gebeuren. Het feit dat ik het “heen en weer” gedrag in huis vertoonde maakt ze onrustig en nieuwsgierig. Maar goed, zij zullen einde dag wel merken waarom.

De wandeling van morgen met ze was niet zo lang als normaliter. Ik had deze ochtend een strakke planning, want mijn vader die komt begin middag. Ik moest mijn sleutels nog even afgeven aan vrienden, want die zijn zo lief om mijn vissen La paz y La pureza (rust en reinheid) eten te geven. Ja, elk dier wat bij mij komt wonen krijgt een Spaanse naam. Ik vind het ook weer zoiets om ze anoniem door het leven te laten gaan of om ze klaas, Berta, Fred te noemen. Verder is het natuurlijk fijn dat er mensen zijn die je huis in de gaten houden. Ik heb fijne buren en die breng ik ook altijd op de hoogte en die houden dan ook een extra oogje op mijn huis. Verder heb ik over mijn vissen vrij weinig te vertellen. Ze zijn zwart en stil en hebben een geheugen van 2 sec. Nou ideaal toch zo naast 2 honden ;).

IMG_3988

Enfin, ik ben een jong volwassen vrouw en merk dat ik enorm ben gegroeid de afgelopen jaren. Ik merkte dat met name op toen ik druk in de keuken bezig was met het regelen voor een lekker lunch pakket voor mijn vader. En ondertussen nog aan alles dacht wat nog moest. Ik vond het wel fijn wat voor hem te kunnen doen. Het is het enige wat ik naast veel dankbaarheid voor hem kan doen, aangezien hij ons helemaal wilt brengen.

Ik ben geen grote fan van eten, dus dat ik er dan mee bezig ben wekt ook verschillende gevoelens op. Maar ik heb nog nooit met een vrij rustig gevoel mijn eten ingepakt. Nou kan ik natuurlijk ook daar boodschappen doen, maar ik bespaar mezelf liever boodschappen stress, want ik heb een vast eetpatroon wat met name uit raw en superfoods bestaat. Ik heb dan liever gewoon mijn eigen eten mee, want als ik dat niet doe ben ik het persoon die dan gewoon niet eet. Maar als ik dat doe, dan worden de wandelingen heel kort en zal ik niet zoveel zien, ik ga natuurlijk met mijn kanjers de deur uit om wat te zien van de natuur daar.

Ik heb geen verwachting van hoe de vakantie zal verlopen, maar ik weet wel dat genieten 1 ding is wat ik zeker ga doen!

Liefs

Advertenties

Over mividaconmimanada

I have a very innovative, sportive, lovable life with my dogs Rayo (7 years) and Vida (4 years)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Klaar voor onze vakantie

  1. Lisa zegt:

    Leuk om te lezen! Heel veel plezier
    Groetjes Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s