Oostenrijk 2017

Beste lezer,

De laatste korte blog en vakantie filmpje was van september 2016 in Tsjechië. Genoten van de natuur en de rust.

Zeer binnenkort vlieg ik alleen naar Duitsland, ik blijf haken bij het woordje ‘alleen’ gezien het feit dat ik eigenlijk nooit zonder mijn roedel vlieg. Zo ben ik 2-3 jaar terug ook alleen gaan vliegen, maar dat was dan niet voor mijn bedrijf ‘Life coach Leidy – Humans and dogs‘ maar voor een modellen opdracht in Boedapest en in Wenen. Ik vloog toen wel alleen heen en vloog met de modellen weer terug.

Ook al is het maar voor 2 dagen, het feit dat ik niet beter weet met hen te vliegen, maakt het toch wel dat het anders dan anders. Echter neemt het niet weg dat ik er onwijs naar uitkijk om weer te gaan vliegen, want dat vind ik super leuk om te doen. Gelukkig vlieg ik in januari 2017 wel weer met mijn roedel en daar gaat deze blog over.

Oostenrijk

Ik tel de dagen niet letterlijk af, maar ik ben er wel veel mee bezig. Inmiddels is alles geregeld. Ik heb goed contact met de verhuurder van ons appartement. Zo weet ik waar alle voorzieningen zitten. Van ziekenhuizen, dierenartsen tot supermarkten. Ook laat ik het voer van Rayo en Vida alvast naar Oostenrijk vervoeren. Dit kan je laten doen via DHL of PostNL. Ze krijgen weer brokken, ik ben er geen voorstander van, maar het vlees voeren was even geen succes en gezien ik toch 2-3x per jaar naar het buitenland met ze ga, vind ik het fijner om het even zo te houden. Mijn honden zijn gevoelig qua voeding, dus ik moet hier precies in te werk gaan. Verder gaan de snowboardlessen gestaagd en is het iedere keer een feestje om te doen.

IMG_9077.JPG

Oostenrijk wordt een bijzondere vakantie. Zo’n 3 jaar terug ben ik er met Rayo in de zomer door Transavia ernaar toe gevlogen. Ik bezocht een nieuwe oudere vriendin. En ja, ik ga altijd alleen op vakantie met mijn roedel. Wat dat betreft ben ik ondanks dat ik heel sociaal ben een echte einzelganger. Enfin, ik had haar samen met Rayo ontmoet op het station. Zij had autopech en moest richting Utrecht centraal en vanuit daar naar Schiphol door naar Oostenrijk. We raakte aan de praat en we hadden het gesprek voort gezet in de trein. Ik ben een gevoelsmens en ik doe alles op basis van mijn gevoel, mijn ratio heeft het ook niet voor het zeggen in mijn keuzes. Dus bij afscheid heb ik dus haar e-mail gevraagd en zo hielden we contact. Zij was ergens in de 50tig, maar zo zie je maar dat leeftijd in contacten niet veel uitmaakt. Daarbij is iedereen in mijn kring 30-50, als je een oude ziel hebt, sluit je je ook eerder aan bij ouderen mensen.

Ik besloot in 2013 op vakantie te gaan en haar dus te bezoeken. Ze wist dat ik toen nog met anorexia kampte en in herstel was. Een periode van veel vallen en weer opstaan. Echter vond ik het bijzonder hoe goed zij met mij daarin omging en mij als Leidy bleef zien, waardoor ik geen druk ervoer en zelfs in haar bijzijn durfde te eten. Nu 3 jaar terug, dat ik ben hersteld gaan we elkaar weer zien. Ze heeft mij veel geadviseerd waar ik het beste met mijn roedel naar toe kan gaan, rekeninghoudend met dat zij dicht bij ons woont. Het huis wat ik heb geboekt is een half uur van haar vandaan, dus kunnen we elkaar vaker gaan bezoeken in de dagen dat ik in Oostenrijk met hen verblijf. Het feit dat zij mij nu gaat zien, ik die nu weer volledig in mijn eigen kracht sta, is bijzonder. We hebben vaak telepathie gehad. Ik mailde haar en zij had dan nog recent aan mij gedacht. Mooi iets!

Het is mijn eerste wintervakantie sinds jaren. Ik ben met mijn ouders wel wezen skiën, maar met mijn roedel ging ik met name in de zomermaanden op vakantie. Maar ik wil deze vakantie snowboarden en dat combineren met de hikes en hardlooprondes met mijn roedel. Zo heb ik ook even tijd voor mezelf en voer ik een sport uit die ik ook graag doe.

Documentaire

Je zal het niet denken bij deze foto, maar ik ben echt alles behalve materialistisch. Zo heb ik mijn tv sinds een paar maanden in de schuur gezet en mijn abbo afgesloten, omdat ik maar sporadisch tv kijk. Mocht ik wat willen zien, kijk ik soms wat terug via internet. Netflix heb ik meer voor de documentaires. Echter ben ik wel dol op mooie momenten vast leggen, om het dan in een filmpje samen te voegen tot een mooi en leuk resultaat. Voor deze vakantie heb ik een paar nieuwe gadgets aangeschaft, want ik wil meer van mezelf laten zien. Ik ga o.a. gebruik maken van een zogeheten GoPro (dan weet iedereen wat ik bedoel) en van een Drone. Ik kan er nu al naar uitkijken en van genieten, dat ik al precies weet wat en hoe ik het wil vastleggen.

unnamed (4).jpg

Doormiddel van teksten en af en toe een filmpje op mijn pagina waarin ik spreek en de recensies die men over mij lezen, krijgt men wel een beeld over mij. Maar dat is allemaal zakelijk, niet dat ik anders ben in privé, maar ik deel niet zo snel hoe ik over bepaalde dingen denk. Terwijl ik prima mijn mening, visie etc. kan geven. Ik heb vaak gehoord dat ik goed zou kunnen vloggen, maar ik ben niet het type die mensen een kijkje wil geven in mijn privé leven. Moet er niet aan denken dat iedereen weet wanneer ik naar de toilet ga, hoe mijn huis er van binnen volledig uitziet en noem het maar op. Daar waar je nog enigszins privacy kan waarborgen, houd ik dat liever ook zo. Toen EditieNL dit jaar bij mij thuis kwam en in mijn slaapkamer filmde met mijn roedel, had ik dat toegelaten omdat ik wist dat ik 2 weken later een volledig ander interieur erop na zou houden, omdat mijn boxspring er o.a. zou komen. Dus men heeft nu geen weet hoe mijn slaapkamer eruit ziet. There where the magic happends toch? Haha. Dus als ik wat van mezelf laat zien is het veelal buiten en in de natuur, daar waar ik aard en mensen toe laat, met betrekking tot beelden vrijgeven.

Emigreren

Mijn naasten mensen weten al jaren dat ik wil gaan emigreren. Echter de reden dat ik ben gaan reizen is om te kijken waar ik het meest kan aarden en om ervaring op te doen. Recent ben ik eruit welk land het gaat worden. Ik wil en ga emigreren naar Oostenrijk. Die 3 jaar terug staan mij nog zo goed bij (je kunt mijn beleving ervan ook terug lezen in de eerder gepubliceerde blogs) en ik weet nog hoe veel ik baalde dat ik terug moest! Ik voelde mij er zo thuis. Ik weet zeker dat ik weer dat gevoel erop na ga houden komende Oostenrijk periode. Ik ben een natuurmens, hoe hoger een berg hoe beter. Ik heb ook weinig nodig om intens gelukkig te zijn. Dat kan al zijn als mijn honden liggen te slapen. Mijn bedrijf ga ik daar tegen die tijd voort zetten en daar ga ik het flink uitbreiden. Een eigen center gaat er komen. Meer details volgen als het allemaal zover is. Ik vertrouw op het proces van mijn leven en alles komt wanneer de tijd rijp is. Zo ga ik volgend jaar al wel met een Duitse-taalcursus beginnen, zodat als ik daar gesprekken ga voeren omtrent mijn bedrijf, dat ik de taal beheers en mij natuurlijk verstaanbaar kan maken. Al met al werk ik naar mijn levensdromen toe. Dit is nog maar een deel ervan, maar wel één die ik al een stukje wilde delen.

Tot zover mijn blog. Qua voorbereidingen hoe het vliegen in elkaar zit met honden, raad ik jullie aan de anderen blogs te lezen. Daar ga ik meer op dat vlak over in.

Liefs,

Leidy

Te volgen op:

Life coach Leidy – Humans and dogs
@Rayoyvida

Advertenties

Over mividaconmimanada

I have a very innovative, sportive, lovable life with my dogs Rayo (7 years) and Vida (4 years)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s